Lederteam 2019

Ny daglig leder i Menon Economics

Heidi Ulstein overtar roret

Fra og med 19. mars overtar Partner Heidi Ulstein roret i Menon Economics, og blir vår nye  Managing Partner etter Erik Jakobsen. Erik velger å tre av for å kunne fokusere mer på rollen som prosjektleder, og skiftet får ingen betydning for hans rolle som partner, aksjeeier og styremedlem i Menon.

Heidi har vært ansatt i selskapet siden august 2011, og hun har de siste årene vært en av to avdelingsledere. Menon har vind i seilene, og vi er overbevist om at Heidi er rett person til å føre skuta videre.

Vi fortsetter med to avdelinger i selskapet. Den ene avdelingen arbeider hovedsakelig med samfunnsøkonomiske analyser, verdsetting, konsekvensutredninger, konseptvalgutredninger og kvalitetssikring, og vil nå bli ledet av Magnus Utne Gulbrandsen.

Den andre avdelingen fokuserer på evalueringer, strategisk rådgivning, finansiell økonomi, internasjonal økonomi, samt verdiskapings- og produktivitetsanalyser, og ledes av Gjermund Grimsby.

 

 

Tech Hacks, News and Tutorialslearn blogging and seo computer and windows tricks website development in lahoreDownload Movies, TV Series, Softwares, Games, Tutorials and much more with 1 Click Direct Download Link

Kontakt oss

MENON ECONOMICS


Telefon: +47 909 90 102
E-post: post@menon.no
Adresse: Sørkedalsveien 10 B, 0369 Oslo