skip to Main Content

Stine Victoria Stakkestad

Senior Economist
stine.victoria.stakkestad@menon.no
+47 407 66 259

Stine Victoria Stakkestad er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole (NHH), med forskningsrettet løp og spesialisering innen samfunnsøkonomi. Som del av graden hadde hun utvekslingsopphold ved Sciences Po i Paris og Monash University i Melbourne.

I Menon Economics jobber hun med ulike tema både innen samfunnsøkonomiske og næringsøkonomiske analyser. Hun har blant annet erfaring med gjennomføring av konseptvalgutredninger, kvalitetssikringsprosjekt (KS1 og KS2) innenfor Finansdepartementets kvalitetssikringsordning, samfunnsøkonomiske analyser, næringsutvikling og regionale næringsanalyser.

Stine Victoria har i tillegg flere års erfaring som seniorkonsulent i Capgemini Invent der hun i hovedsak jobbet med prosjekter innen digital transformasjon hos statlige og private aktører. Hun har vært engasjert som prosessleder og prosjektmedarbeider i flere komplekse og tverrsektorielle digitaliseringsprosjekter i offentlig sektor. Hun har også tidligere arbeidserfaring fra blant annet den norske ambassaden i Dublin og Departementenes sikkerhets- og serviceorganisasjon.

 

Kontakt oss

MENON ECONOMICS


Telefon: +47 909 90 102
E-post: post@menon.no
Adresse: Sørkedalsveien 10 B, 0369 Oslo