skip to Main Content

Sigrid Hernes

Senior Economist
sigrid.hernes@menon.no
+47 995 11 404

Sigrid har jobbet i Menon Economics siden 2019. Hun er siviløkonom fra Norges Handelshøyskole (NHH), med forskningsrettet løp og spesialisering innen samfunnsøkonomi. I tillegg har hun en CEMS Master in International Management fra samme institusjon. Som en del av begge gradene har hun hatt utvekslingsopphold ved Wirtschatsuniversität Wien i Østerrike og UCD Michael Smurfit Business School i Dublin, Irland.

Hos Menon har Sigrid vært involvert i et bredt spekter av prosjekter knyttet til næringspolitiske analyser. Sigrid fokuserer spesielt på fornybar energi, grønn omstilling, industriutvikling og eksport. Sammen med partner Even Winje leder hun Menons arbeid med fornybar energi. Sigrid har jobbet mye med havvind og hydrogen.

I tillegg har Sigrid bred erfaring og innsikt i det norske virkemiddelapparatet. Hun har deltatt i en rekke evalueringer og følgeevalueringer av støtteprogrammer, og da samhandlingsvirkemidler

Som student har Sigrid jobbet hos Equinor, Sparebank 1 SR Bank, den norske ambassaden i Roma og European Policy Centre i Brussel.

Kontakt oss

MENON ECONOMICS


Telefon: +47 909 90 102
E-post: post@menon.no
Adresse: Sørkedalsveien 10 B, 0369 Oslo