Lars Hallvard Lind

Seniorøkonom
lars.lind@menon.no
+47 993 71 213

Lars Hallvard Lind starter som analytiker i Menon Economics august 2016. Han er utdannet samfunnsøkonom fra Universitet i Oslo, og kom til Menon fra en stilling som rådgiver i Avdeling for samfunnsøkonomi og skatt i NHO.

I Menon har Lars Hallvard deltatt i og ledet en rekke ulike typer prosjekter. Han har særlig arbeidet med helseøkonomiske problemstillinger, men har også vært involvert i prosjekter innen eksport og internasjonal handel. Lars Hallvard har gjennomført en rekke næringsanalyser og regionale verdiskapingsanalyser.

I NHO var han medforfatter av næringsorganisasjonens kvartalsrapport, Økonomisk overblikk, som gir NHOs syn på den makroøkonomiske situasjonen i Norge samt vurderinger av de økonomiske framtidsutsiktene. Hans tidligere ansvarsområder spenner fra analyser av den internasjonale økonomiske utviklingen og norsk utenrikshandel til vurderinger av kredittutviklingen blant husholdninger og næringsliv i Norge.

Tech Hacks, News and Tutorialslearn blogging and seo computer and windows tricks website development in lahoreDownload Movies, TV Series, Softwares, Games, Tutorials and much more with 1 Click Direct Download Link
Outfit Ideas

Kontakt oss

MENON ECONOMICS


Telefon: +47 909 90 102
E-post: post@menon.no
Adresse: Sørkedalsveien 10 B, 0369 Oslo