Gjermund Grimsby

Partner og avdelingsleder

gjermund@menon.no
(+47) 92643838

Gjermund Grimsby er partner i Menon og leder avdelingen for strategi, konkurranse og evaluering. Han er utdannet samfunnsøkonom med doktorgrad fra Universitetet i Oslo, og mastergrad fra Universitet i Oslo, UC Berkeley og Humboldt-Universität i Berlin. Gjermund har bred erfaring med finansielle, samfunnsøkonomiske og konkurranseøkonomiske problemstillinger innenfor en rekke temaer. Særlig har han jobbet mye med utforming og analyse av skattlegging og regulering, kapitalmarkedsanalyser, offentlige investeringer og økonomistyring, samt produktivitets- og nytte-/kostnadsanalyser.

Med støtte fra Forskningsrådet har Gjermund skrevet en doktorgradsavhandling om kompetent kapital. Gjennom dette arbeidet har han spesialisert seg på effektmålinger og anvendelse av en rekke økonometriske teknikker. Han har tidligere jobbet i Finansmarkedsavdelingen i Finansdepartementet.

Tech Hacks, News and Tutorialslearn blogging and seo computer and windows tricks website development in lahoreDownload Movies, TV Series, Softwares, Games, Tutorials and much more with 1 Click Direct Download Link
Outfit Ideas

Kontakt oss

MENON ECONOMICS


Telefon: +47 909 90 102
E-post: post@menon.no
Adresse: Sørkedalsveien 10 B, 0369 Oslo