Pernille Holtedahl

Assosiert partner, MERE

pernille@bluemaia.com
+44 7903390627

Pernille har en Ph.D. i miljø- og naturressursøkonomi fra George Washington University og over 20 års erfaring med å rådgi private og offentlige kunder innen miljø, energi og bærekraftig utvikling.

Hennes nåværende primære forskningsinteresse ligger innenfor temaene naturkapital og finansiering av miljøgoder. Spesielt er hun opptatt av hvordan man kan tiltrekke privatkapital for å investere i bevaring av skog og biodiversitet. Hun har gjennom årene bygget opp solid erfaring innen klimafinansiering og har spisskompetanse på grønne obligasjoner. Pernille jobber også med evaluering og strategisk rådgivning overfor miljøorganisasjoner og stiftelser.

Hun har omfattende internasjonal erfaring og er bosatt i London. Hun sitter i styret i Thamesbank Credit Union og the Hawthorn Club.

I 2017 grunnla Pernille Blue Maia for å tilby rådgivningstjenester i det voksende markedet for miljøfinans. Hun er en assosiert partner i Menon.

Tech Hacks, News and Tutorialslearn blogging and seo computer and windows tricks website development in lahoreDownload Movies, TV Series, Softwares, Games, Tutorials and much more with 1 Click Direct Download Link
Outfit Ideas

Kontakt oss

MENON ECONOMICS


Telefon: +47 909 90 102
E-post: post@menon.no
Adresse: Sørkedalsveien 10 B, 0369 Oslo