Bjørn Trygve Grydeland

Menon har ansatt Bjørn T. Grydeland som assosiert partner

Menon har gleden av å annonsere at vi har ansatt Bjørn T. Grydeland som assosiert partner. Bjørn er statsviter og  inngår i Menons satsing på strategi og virksomhetsstyring i offentlig sektor. Rent praktisk vil det si at han vil bistå Menon med vurdering av hensiktsmessig organisering og styring i offentlige virksomheter.  Det finnes knapt noen bedre egnet til dette enn Bjørn.  Bjørn har vært regjerings- og utenriksråd, ambassadør i Brussel og Roma, samt  hatt ledende stillinger i Finansavdelingen i Finansdepartementet. Gjennom sitt lange virke på toppen av norsk sentralforvaltning har han en unik faglig og praktisk innsikt i fordeler og ulemper ved ulik organisering og styringsformer.

Bjørn Grydeland har allerede startet arbeidet i Menon. Han arbeider nå på evalueringen av Nye Skatt for Skatteetaten, og vil fremover arbeide på en rekke av våre prosjekter for å gjøre offentlig sektor i Norge enda bedre.

Tech Hacks, News and Tutorialslearn blogging and seo computer and windows tricks website development in lahoreDownload Movies, TV Series, Softwares, Games, Tutorials and much more with 1 Click Direct Download Link
Outfit Ideas

Kontakt oss

MENON ECONOMICS


Telefon: +47 909 90 102
E-post: post@menon.no
Adresse: Sørkedalsveien 10 B, 0369 Oslo