IMG 8529

14 nye kandidater er klare for kull 13 av Maritime Trainee

14 nye kandidater er klare for kull 13 av Maritime Trainee.  Startskuddet for programmets trettende kull var i mai. I sin innledning sa administrerende direktør i Norges Rederiforbund Harald Solberg følgende: «Rederiforbundet er veldig stolt av dette programmet og det vil gi traineene stor verdi, både kunnskapsmessig og nettverksmessing. Næringen er i stor utvikling, ny teknologi og nye klimakrav vil kreve nye ideer i årene som kommer».

Norges Rederiforbunds Maritime Trainee-program startet i 2005. Menon Economics har organisert programmet på vegne av Rederiforbundet siden 2017. Erik Jakobsen, partner i Menon Economics, var med på opprettelsen av programmet i sin tid og har vært faglig ansvarlig gjennom alle år. Maren Nygård Basso, senioranalytiker i Menon Economics, leder programmet i dag. Programmet varer i 18 måneder og består av fem akademiske samlinger i Norge, London og Singapore. Fokusområdene på de fem samlingene er klima, miljø og bærekraft, digitalisering og ny teknologi, samt markedsforståelse og kunnskap på tvers av havnæringene.

Per dags dato er det to pågående kull. Kull 12 som er ferdig med 2/3 av programmet og kull 13 som startet i august i år. I forrige uke gjennomførte kull 13 sin første samling. Den foregikk hovedsakelig i Osloområdet og besto av flere faglige innspill, blant annet fra DNV GL og Cognite, samt et døgn med seiling i Oslofjorden. Vedlagte bilder viser kull 13 utenfor Rederiforbundet og på seiltur.

Tech Hacks, News and Tutorialslearn blogging and seo computer and windows tricks website development in lahoreDownload Movies, TV Series, Softwares, Games, Tutorials and much more with 1 Click Direct Download Link
Outfit Ideas

Kontakt oss

MENON ECONOMICS


Telefon: +47 909 90 102
E-post: post@menon.no
Adresse: Sørkedalsveien 10 B, 0369 Oslo